My WordPress Blog

My WordPress Blog

Waarbij kan de loopbaancoach in Haarlem je helpen?

Loopbaancoach

Heb je het gevoel dat je niet helemaal op je plek zit op je werk? Denk je dat er meer uit je carrière te halen valt dan je er op dit moment uithaalt? Of wil je simpelweg iets compleet anders gaan doen dan je op dit moment doet? Dan zou je eens op gesprek kunnen gaan bij Via Lusanne; dé loopbaancoach in Haarlem. Lusanne weet namelijk alles van hoe je een carrière opbouwt en hoe je jezelf op de juiste manier kunt ontwikkelen om te groeien in je werk. Een groot deel daarvan heeft te maken met je talenten herkennen en erkennen. Weet jij namelijk waar je goed in bent? Heb je er al eens over nagedacht welk werk nu eigenlijk bij jou past en waarom? Niet? Dan kan deze loopbaancoach uit Haarlem je zeker helpen. Samen met Lusanne ga je zowel jouw sterke als zwakke punten in kaart brengen, en kijken wat voor werk daar bij past. Als je al werk hebt, maar je wilt er simpelweg in groeien, dan ga je samen een plan opstellen hoe je dat kunt bereiken.

Loopbaancoach in Haarlem voor hoogsensitieve personen

Via Lusanne werkt als algemeen loopbaancoach in Haarlem, maar ook specifiek voor hoogsensitieve personen. Voor deze mensen is het namelijk nog veel belangrijker dat ze werk hebben (en houden) dat bij ze past. Deze mensen zijn namelijk snel overprikkeld, en varen wel bij een goede structuur. Hun hoogsensiviteit lijkt een beperking, maar tegelijkertijd zijn ze heel creatief, intuïtief sterk en communicatief vaardig. Het zijn hele waardevolle werknemers en als ze op de juiste plek zijn kunnen ze veel voor je organisatie betekenen. Als je zelf als hoogsensitief persoon ook jouw kracht wilt leren kennen en op de juiste manier inzetten maar je weet niet hoe, dan ben je bij Via Lusanne aan het juiste adres. Zij zal je als loopbaancoach in Haarlem helpen bij het in kaart brengen van je talenten en valkuilen, en samen met jou een carrièreplan opstellen waar jij gelukkig van wordt.

Welk werk past eigenlijk bij jou?

Veel mensen hebben in hun studententijd gekozen voor een bepaalde richting en carrière, maar komen er pas jaren later dat dit pad helemaal niet zo goed bij de past. Zeker hoogsensitieve mensen hebben daar vaak last van. Ze blijken het werk niet aan te kunnen, of kunnen er juiste hun talenten niet in kwijt. Dit is aan de ene kant heel jammer, maar het is ook goed om je te beseffen dat er genoeg alternatieven zijn. Als je niet weet hoe je dit aanpakt zou ik eens contact zoeken met Via Lusanne. Zij kan je helpen met het op de juiste manier vormgeven van je carrière, zodat je jouw hoogsensitiviteit juist als kracht gaat ervaren in plaats van als beperking. Het is namelijk zonde om werk beneden je niveau te gaan doen, puur omdat je zo gevoelig bent. Dus wil jij ook ondanks je hoogsensitiviteit alles uit je carrière halen? Dan helpt Lusanne je graag met het vormgeven van jouw nieuwe loopbaan.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *