My WordPress Blog

My WordPress Blog

Dansles in Culemborg volg je natuurlijk bij deze dansschool!

dansschool

Dansen is ontzettend goed voor je, je wordt er vrolijk van, je bent lekker in beweging en bovendien even niet bezig met alle dagelijkse werkzaamheden en zorgen. Je kunt door te dansen je hoofd echt even helemaal leegmaken. Als je in de buurt van Culemborg woont en je bent op zoek naar een fijne dansschool om te leren dansen dan moet je bij Studio Urban zijn. In deze dansschool hebben ze super veel opties voor dansles in Culemborg, voor verschillende leeftijdscategorieën, dus ook voor jou. Bij Studio Urban beschikken ze over een hele mooie zaal met spiegels tegen de wand zodat je jezelf goed kunt zien. De zaal is vrij ruim, dus je hebt altijd voldoende ruimte om te dansen, zonder dat je tegen je buurman of buurvrouw opbotst. In die mooie studio bieden ze je dansles in Culemborg in diverse stijlen, waaronder latin, streetdance, urban en zelfs afro. Als je niet zo goed weet welke stijl goed bij jou past kun je gerust gratis een proefles komen volgen en dan pas beslissen welke je wilt gaan volgen.

Dansles in Culemborg voor peuters

Als je zelf heel erg van dansen houdt spreekt het voor zich dat je dat mee wilt geven aan je kindje. Vaak merken ouders dat hun kindje al op jonge leeftijd de behoefte heeft om te bewegen op muziek, en in dat geval is de dansles in Culemborg voor peuters perfect. Tijdens deze les – die uiteraard overdag wordt gegeven – gaan de kindjes samen swingen op leuke liedjes. Met behulp van diverse attributen worden ze uitgedaagd bepaalde bewegingen te maken en werken ze aan zowel hun coördinatie als hun balans. Dit is heel erg goed voor de ontwikkeling van je kindje, en bovendien ontzettend leuk om samen te doen. Je mag als ouder namelijk gewoon meedoen met de les. Bij elke les mag er één ouder aanwezig zijn. Je kunt het dus om de beurt doen, of gewoon de ouder kiezen die het het leukst vindt.

Latin dansles in Culemborg

De latin dansstijl is natuurlijk ontzettend sexy. Niet voor niets zingen ze in latin liedjes altijd over het bewegen van je heupen en billen. Als jij ook enorm fan bent van deze dansstijl en (nog belangrijker!) van latin muziek, dan is deze dansstijl er voor jou. Bij Studio Urban in Culemborg geven ze lessen in latin stijl dansen in hun mooie studio. Deze lessen zijn er voor elk niveau en voor elke leeftijd. Je leert er solo dansen op deze toffe muziek en leer je de basispassen van diverse latin dansstijlen, want er zijn er meerdere. Dus hou je als (jong)- volwassene enorm van latin muziek en wil je er ook op leren dansen als je uitgaat? Volg dan de latin stijl danslessen bij Studio Urban in Culemborg, dan swing jij binnenkort ook als een echte latino or latina!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *